Bliv fundet på Google med en SEO løsning

Mere end 90% af alle online søgninger og over 50% af alle e-handelstransaktioner sker via Google. Og over 70% af alle brugere vælger resultater fra første side i Googles søgeresultater. Vil du gerne vises blandt top resultaterne? Så er en SEO løsning fra Orango vejen frem.

Professionel søgemaskineoptimering og synlighed på side 1 i Googles søgeresultater er altafgørende, hvis dine kunder skal kunne finde dine produkter eller ydelser på internettet. Orango har udviklet flere forskellige SEO pakker inden for søgemaskineoptimering målrettet til mindre og mellemstore virksomheders behov. Effektiv søgemaskineoptimering er afgørende for at få succes på nettet.

SEO løsning hos Orango, flere skærme under forstørrelsesglas

Vælg en ny SEO løsning fra Orango:

  • Faste lave priser relateret til antallet af valgte søgeord/-fraser i din SEO pakke
  • Søgeord/-fraser i din SEO løsning kan udskiftes uden merpris en gang årligt
  • Løbende optimering og dokumenterede resultater i månedlige SEO rapporter
  • Halvårligt møde med digital marketing konsulent for at optimere performance og konvertering
  • Fast konsulent, som sikrer din tilfredshed og hjælper med at udvikle din digitale forretning
  • Vores løsninger er målrettet til at dække behovet hos mindre og mellemstore virksomheder
  • Vort vigtigste mål er at skaffe dig flere nye kunder på nettet – Turning Web into Business!

Søgemaskineoptimering/SEO

SEO (Search Engine Optimization) er afgørende for at begå sig i konkurrencen om de bedste placeringer på Google. Søgeoptimering fungerer gennem en lang række parametre. Først og fremmest handler SEO om optimering af hjemmesidens indholdstekster – d.v.s. skrive unikke SEO-tekster, som kan fungere som en slags fiskekroge for Googles søgerobotter. Teksterne søgeoptimeres efter relevante søgeord, således at dine kunder ledes ind på din hjemmeside, når de søger på ord, der er relevante for dine produkter eller ydelser.

Har du en hjemmeside eller en webshop, som ikke er synlig på side 1 i Googles søgeresultater for jeres vigtigste forretningsområder, så har du brug for professionel søgeoptimering. Kontakt Orango og hør, hvordan vi med vores SEO løsning kan hjælpe dig med optimering af dit website, så du får øget synlighed på nettet – og dermed flere kundehenvendelser.

Du kan også selv gøre en hel del for at forbedre din søgemaskineoptimering. Vi har sammensat 10 SEO tips til hvordan du skriver bedre tekster til din hjemmeside.

Læs vores SEO optimerings guide her.

Priser på vores SEO løsninger

Du kan få et standardtilbud sendt med det samme ved at trykke på knappen ovenfor. Vi har flere forskellige SEO løsninger. Priserne begynder ved bare 499 kr. om måneden for lokale søgeordsoptimeringer. 5 søgeord eller fraser koster 999 kr. om måneden. Uanset størrelsen af din SEO løsning får du månedlig rapport med dokumentation af performance for din søgemaskineoptimering, og hver 6. måned får får du besøg af digital marketing konsulent, som gennemgår din løsning med dig. Alle priser er ekskl. moms.

Kontakt os i dag