Dit budskab trænger langt bedre igennem med en animeret video på dit website…

Animationsvideo formidler dit budskab klart og præcist, fremmer din troværdighed og øger konverteringsraten på dit website. Det har adskillige uafhængige undersøgelser påvist.

Orango kan levere dig animationsvideo til super konkurrencedygtige priser – du kan fx få lavet din egen kundespecifikke animationsvideo for bare 9.999 kr. og med et tillæg på bare 1.999 kr., hvis du vil have speak.

Vi kan producere en skræddersyet animationsvideo til dig med op til 2 unikke karakterer og dansk speak. Vi står for hele projektledelsen og med udgangspunkt i dine specifikke ønsker, udarbejder vi et storyboard og et manuskript, som bliver grundlaget for din håndtegnede animationsfilm.
Med en animationsvideo får du en helt unik mulighed for at overbringe dit budskab til din målgruppe. Hvad enten det er dit firmakoncept, dit produkts egenskaber og fordele, vejledninger, proces flows eller andet, så siger en video mere end mange ord.

Se vores nye animationsvideo til Gastriball ovenfor.

Et strømlinet og klart budskab giver dit website en højere underholdningsværdi og en højere troværdighed. Dine besøgende bruger mere tid på sitet og det giver flere konverteringer i form af kontakter, køb eller hvad du har af andre call-to-action ønsker. Google elsker video, særligt når de også vises fra YouTube, som ejes af Google. Det betyder bedre ranking i Google og dermed bedre synlighed og flere besøgende på dit website.

Alle undersøgelser viser at professionel video øger salget på din hjemmeside. 40 % flere vil fx besøge en webshop eller en rigtig butik efter at have set en professionel video. Video er også rigtig god at anvende til social marketing. På Facebook deles video opdateringer fx 15 gange så ofte som tekstopslag.

Orango placerer din animationsvideo på dit website og lægger det på YouTube. Du får den færdige animationsvideo, så du kan anvende den på forskellige andre platforme som blogs, sociale medier, reklamer, firmapræsentationer, messer m.v.

Vælg animationsvideo fra Orango:

  • Vi står for storyboard, manuskript, speak og produktion
  • Vi lægger din animationsvideo ind på dit website og på YouTube
  • Unik animationsvideo tydeliggør dit budskab og øger din troværdighed
  • Animationsvideo øger din SEO effekt – Google elsker video
  • Animationsvideo øger din konverteringsrate
  • Du får en fast konsulent, som sikrer din tilfredshed og hjælper med at udvikle din digitale forretning
  • Vores løsninger er målrettet til at dække behovet hos mindre og mellemstore virksomheder
  • Vort vigtigste mål er at skaffe dig flere nye kunder på nettet – Turning Web into Business!

Du kan få din egen animationsvideo til din hjemmeside. Kontakt os og hør nærmere.

Priser

Vi står for storyboard, manuskript, projektledelse, produktion, speak m.v. samt indsætning på dit website og på YouTube. Prisen er kun 11.998 kr. for en 30 sek. video inkl. dansk speak med max. 2 figurer og 16.998 kr. for 60 sek. Alle priser er ekskl. moms.

Kontakt os i dag