En ny hjemmeside er mere end et visitkort

Et nyt hjemmesidedesign i 2020 skal være langt mere end blot et digitalt visitkort. Det skal gøre en forskel. Et nyt hjemmesidedesign skal planlægges og optimeres til at kunne konvertere besøgende på jeres website til kunder. Det gøres bl.a. ved tydelig kontaktinformation, kontaktformular og såkaldte “call to action” knapper. I Orango tænker vi altid konverteringsoptimering ind i designet af din ny hjemmeside, for på den måde giver vi dig de bedste muligheder for at få flere kunder.

Vi laver både små og store webløsninger for alle slags kunder. Når du køber en ny hjemmeside hos Orango, udarbejder vores designer et mock-up til et design i samarbejde med dig som kunde, som tilpasses og rettes før designet implementeres. På den måde sikrer vi, at websitets stil, udtryk og æstetik stemmer overens med det budskab, din virksomhed skal vise.

ny hjemmeside københavn, optimeret til alle enheder

Vælg en ny hjemmeside:

  • Vores hjemmesider er altid responsive (tilpasset til mobile enheder)
  • Vores hjemmesider er altid konverteringsoptimerede (gør besøgende til kunder)
  • Vores support sidder klar til at hjælpe, når du har brug for hjælp
  • Skulle du ønske at skifte udbyder kan du få din nye hjemmeside med dig
  • Du får en fast konsulent, som sikrer din tilfredshed og hjælper med at udvikle din digitale forretning
  • Vi anvender verdens absolut mest brugervenlige open source CMS: WordPress
  • Vores løsninger er målrettet til at dække behovet hos mindre og mellemstore virksomheder
  • Vort vigtigste mål er at skaffe dig flere nye kunder på nettet – Turning Web into Business!

En ny hjemmeside fra Orango er altid responsiv

Over 50% af alle søgninger på nettet foregår i dag fra mobile enheder. Det er derfor vigtigt, at du sikrer dig, at du har en responsiv hjemmeside. Din nye hjemmeside skal automatisk tilpasse sig brugerens skærmtype, uanset om de søger fra en lille skærm på en smartphone, en lidt bredere iPad eller tablet skærm, helt op til de helt brede kontorskærme. En ny hjemmeside skal altid præsentere sig optimalt og udnytte hele skærmformatet.

Orango arbejder med open source software. Vi designer vores hjemmesideløsninger i verdens absolut mest brugervenlige CMS: WordPress. Det betyder, at vi oprettet websitet for dig, og giver dig login til hjemmesiden, så du selv har mulighed for at redigere i det brugervenlige WordPress CMS.

Læs mere om SEO her

Tilbud på din nye hjemmeside

Orango designer både større kundespecifikke hjemmesideløsninger efter kravspecifikation samt mindre standardiserede løsninger. Du kan få et standardtilbud på design af ny hjemmeside sendt med det samme ved at benytte kontaktformularen herunder.

Kontakt os i dag