Content marketing skaber image og opbygger troværdighed…

Content marketing er en markedsføringsmetode, der bygger på produktion og optimering af tekster med indhold, som skal øge kendskabsgrad og branding af virksomheden. I modsætning til traditionel reklame, som direkte har til formål at sælge noget, så handler content marketing mere om at levere oplysninger og give viden for at give et godt indtryk af afsenderen (virksomheden). Med andre ord så sælger content marketing mere ideen og udbyttet af din ydelse snarere end selve produktet.

Content marketing anvendes og bør indgå mange steder såsom i nyhedsbreve, informationsmateriale, video, opslag på sociale medier, blogindlæg, white papers, hjemmesidetekster, landing pages, SEO tekster m.v. Helt basalt handler content marketing om at skrive nogle relevante tekster, som har værdi for din kundegruppe og som er relevante i forhold til dit forretningsområde og så få dem distribueret på nettet.

content marketing københavn, illustration af kontaktformular

Content marketing styrker dit image og kendskab.

Vælg content marketing fra Orango:

  • Vi aftaler en årlig kommunikationsplan og sørger for at gennemføre den sammen med dig
  • Vi skriver, opsætter og distribuerer nyhedsbreve og Facebook opslag for dig
  • Nyhedsbrev funktion med automatisk opdatering af din hjemmeside
  • Content marketing giver “ægte” SEO effekt og forbedrer din ranking i Google
  • Udover tekster kan vi hjælpe dig med animerede videoer og videooptagelse
  • Du får en fast konsulent, som sikrer din tilfredshed og hjælper med at udvikle din digitale forretning
  • Vores løsninger er målrettet til at dække behovet hos mindre og mellemstore virksomheder
  • Vort vigtigste mål er at skaffe dig flere nye kunder på nettet – Turning Web into Business!

Lad Orango stå for din content marketing plan

Du kan gøre det selv. Men hvis du vil være med på content marketing bølgen, så skal du afsætte tid og ressourcer til det. Som så meget andet i livet så skal det gøres helhjertet og gennemført, for at det virker. Man skal ikke bare spamme sine kunder med information og så forvente at få en masse gode leads retur. Content marketing skal planlægges og distribueres over tid. Teksten skal være velskrevet og indholdsrig, den skal søgemaskineoptimeres uden at være overdrevent spækket med søgeord, og så skal den fordeles på både nettet og de sociale medier ved brug af forskellige kommunikationskanaler.

Orango kan skrive, opsætte og distribuere nyhedsbreve og Facebook opslag for dig. Du får nyhedsbrev funktion med automatisk opdatering på din hjemmeside og Facebook. Vi aftaler overordnede temaer for din årlige kommunikationsplan og hjælper dig med at få den eksekveret. Kontakt os så vi sammen kan lægge en plan.

Priser

Du kan få et standardtilbud sendt med det samme ved at trykke på knappen ovenfor. Vi kan stå for din content marketing omfattende planlægning, nye tekster, nyhedsbreve, Facebook opslag m.v. for priser fra bare 2.499 kr. i kvartalet efter en opstartsomkostning på 2.999 kr. Alle priser er ekskl. moms. Flere forskellige pakker og tillægsprodukter tilgængelige.

Kontakt os i dag