Hvorfor kundens privatliv er vigtigt for Orango

Kundens ret til privatliv er af stor vigtighed for Orango. Orango anerkender, at når en kunde vælger at opgive personlige oplysninger til Orango, skal kunden kunne have tillid til, at vi er i stand til at håndtere beskyttelsen af kundens privatliv på en ansvarlig måde.

Orango har formuleret denne fortrolighedspolitik for at fastslå, at vi beskytter kundens personlige oplysninger.

Personlige oplysninger indsamlet af Orango

Når der gennemføres et køb hos Orango, vil Orango indsamle kundens kontaktoplysninger bestående af navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

Beskyttelse af kundens privatliv

Orango vil tage passende skridt for at beskytte kundens privatliv. Hver gang kunden opgiver følsomme oplysninger (f.eks. kreditkortnummer for at gennemføre et køb), vil Orango tage alle nødvendige skridt for at beskytte disse, så som kryptering af kundens kreditkortnummer. Orango vil også tage sikkerhedsmæssige forholdsregler for at beskytte kundens gemte personlige oplysninger.

Orango vil ikke videregive nogen af kundens personlige oplysninger til andre virksomheder eller enkeltpersoner til markedsføringsformål uden kundens tilladelse.

Personlige oplysninger tilgængelige for opdatering af kunden

Kunden kan hjælpe Orango til større effektivitet og øget servicekvalitet ved at holde Orango opdateret om enhver ændring af kundens navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse. De personlige oplysninger, Orango indsamler og opbevarer, vil være omfattet af vor fortrolighedspolitik.