Social media marketing er at møde dine kunder, hvor de er…

3,5 mio. danskere anvender Facebook. Facebook er det enkeltstående medie, som danskerne anvender mest tid på. I gennemsnit er hver bruger på Facebook i 3 ½ time om ugen. Det slår alle andre reklamemedier såsom lokalaviser, KRAK, lokalradio, aviser m.v. På din Facebook-side kan du opbygge en loyal, lokal kundekreds af følgere, som du kan kommunikere med efterfølgende og sende gode tilbud på nyheder og aktiviteter i din forretning.

Facebook-annoncering er langt billigere og mere målrettet end annoncering i trykte medier. En af fordelene ved at anvende Facebook til at kontakte dine kunder er, at du kan målrette din annoncering efter afstand fra din forretning, køn, alder, interesser m.v., og at du løbende modtager dokumentation for effekten af din annoncering og kan optimere annoncetekster og -budget. I forhold til annoncering i lokalaviserne er din kontaktpris på Facebook langt lavere og koster dig kun omkring 10% af prisen for annoncering i det trykte medie.

Social media annoncering københavn, desktop billede af online køb

Social media marketing er at møde dine kunder, hvor de er

Vælg social marketing fra Orango:

  • Opbyg lokal kundebase med sjove konkurrencer eller vouchers på Facebook
  • Vi opsætter dine konkurrencer, laver opslag og annoncer på Facebook
  • Du kan både købe abonnementer til faste lave priser eller enkeltstående ydelser
  • Vi kan synkronisere dine social marketing aktiviteter med din hjemmeside
  • Annoncering på sociale medier såsom Facebook, LinkedIn, Twitter og YouTube
  • Du får en fast konsulent, som sikrer din tilfredshed og hjælper med at udvikle din digitale forretning
  • Vores løsninger er målrettet til at dække behovet hos mindre og mellemstore virksomheder
  • Vort vigtigste mål er at skaffe dig flere nye kunder på nettet – Turning Web into Business!

Sjove konkurrencer skaffer dig kunder i butikken og nye leads

Facebook kan bruges til meget andet end underholdning. Vi kan hjælpe med målrettede annoncekampagner og konkurrencepakker, der er designet til at skabe meromsætning for din forretning. Orango markedsfører en unik social media marketing konkurrence til Facebook med sjove konkurrencer, som motiverer dine potentielle kunder til at deltage. Med Facebook-konkurrencer får du flere kunder i butikken, som fx indløser deres præmie eller rabat, ligesom du udvider dit netværk på Facebook og indsamler nye leads til din virksomhed, som du kan følge op på med nyhedsbreve m.v.

Få et tilbud på at lade Orango tage sig af dine aktiviteter på Facebook, ligesom vi også gerne hjælper dig med din øvrige markedsføring på nettet.

Læs mere om Content marketing her

Priser

Tryk på linket ovenfor og få et tilbud med det samme. Opbyg lokal kundebase med sjove konkurrencer eller vouchers på Facebook. Vi opsætter dine konkurrencer, laver opslag på Facebook og annoncerer dit tilbud på Facebook for priser fra bare 2.999 kr. i kvartalet. Du kan også købe enkeltstående Facebook konkurrencer til leadsopsamling for 1.999 kr. Flere forskellige pakker og tillægsprodukter tilgængelige. Alle priser er ekskl. moms.

Kontakt os i dag