Webshop – sælg dine varer online…

Orango anbefaler dig en Woocommerce webshop. Mens salget i detailhandelen falder, boomer netsalget fortsat. Omnichannel marketing vinder frem d.v.s. kombinationen af fysisk butik og online webshop. Dit webshop design skal være unikt for at skille sig ud. Responsivt for automatisk at tilpasse sig kundens skærmformat. Søgemaskineoptimeret, så den findes i Google. Konverteringsoptimeret, så dine besøgende handler i din webshop. Orango tænker alle elementer ind, når vi står for design af din nye Woocommerce webshop.

Over 50% af alle søgninger foregår fra mobile enheder. Derfor skal du sikre dig, at du har en responsiv shop. Din side skal automatisk tilpasse sig brugerens skærmtype. Hvad enten kunden søger fra en lille skærm på en smartphone eller tablet eller anvender en af de helt brede kontorskærme. Din webshop skal altid præsentere sig optimalt og udnytte hele skærmformatet.

Vælg en ny webshop fra Orango:

  • Vores webshops er altid responsive (tilpasser sig mobile enheder)
  • Vores webshops er altid konverteringsoptimerede (gør besøgende til kunder)
  • Du får 10 x 30 min. gratis support og opdatering af din shop årligt
  • Woocommerce webshop kan integreres med dit økonomi-, POS og logistiksystem
  • Masser af gode standard features til lagerstyring, kampagner, kundeklub, btb login, sprog, valuta m.v.
  • Du får en fast konsulent, som sikrer din tilfredshed og hjælper med at udvikle din digitale forretning
  • Vi anvender Woocommerce, som er kåret som verdens bedste open source webshop system
  • Vores løsninger er målrettet til at dække behovet hos mindre og mellemstore virksomheder
  • Vort vigtigste mål er at skaffe dig flere nye kunder på nettet – Turning Web into Business!

Vores webshopløsning er altid mobiltilpasset og konverteringsoptimeret

Vi udvikler vores hjemmeside løsninger i Woocommerce, som er et af verdens mest brugte open source webshop system. “Open Source” betyder at koden er åben, og at der findes tusinder af udviklere på systemet, som løbende bidrager med nye applikationer og opdateringer til systemet. Der findes talrige smarte plugins, som kan integreres i din webshop. Vi har standardløsninger til integration til E-conomic og andre gængse økonomisystemer samt til POS og logistik systemer. Brugervenligheden i Woocommerce er i top, og så er det selvfølgelig oversat til dansk.

Woocommerce er meget SEO venligt. Læs mere om søgemaskineoptimering.

Woocommerce har mange gode features inkluderet. Du kan arbejde med flere sprog og flere valutaer. Med multistore funktionen kan du fra samme back-end vedligeholde og opdatere flere forskellige webshops. Af andre features kan fremhæves lageradministration, ordreadministration, kundelogin, btb-modul, rabatmodul, pointsystem, producent modul, nye produkter og mest solgte produkter modul og kundeklub.

Lad Orango stå for opsætning og design af din nye webshop. Kontakt os og få en gennemgang af de mange muligheder og lad os finde den rete løsning til dig.

Læs mere om AdWords her

Priser

Orango designer både større kundespecifikke webshopløsninger efter forudgående workshop og kravspecifikation samt mindre standardiserede løsninger. Du kan få et standardtilbud sendt med det samme ved at trykke på knappen ovenfor. Vi kan designe en unik professionel Woocommerce webshop til dig for 19.999 kr. Når du har betalt for designet, koster webshoppen dig bare 6.499 kr. om året for support og hosting. Der er tillæg for integration til ERP, POS eller logistik systemer.

Specialfunktioner udvikles efter timepris. Prisen for en mindre WooCommerce webshop begynder ved bare 3.999 kr. for design og 1.188 kr. om året, når den implementeres som udvidelse til din WordPress hjemmeside. Alle priser er ekskl. moms.

Kontakt os i dag