AdWords kampagne med lavere klikpris og bedre Google position…

Det er relativt nemt at sætte en AdWords kampagne i gang på Google. Men pas på. Hvis du ikke ved, hvad du gør, kan det komme til at koste dig unødvendigt mange penge. En AdWords kampagne skal opsættes, så den giver maksimalt udbytte for dit budget. Den skal være målrettet dine kunder og helst undgå at modtage irrelevante klik. Få derfor en professionel AdWords specialist til at opsætte kampagnen eller rådgive dig. Det du betaler konsulenten mere end dækker det du sparer på effektiv annoncering – og så slipper du selv for at bruge tid på det.

Orango designer en landing pages til hver af dine annoncegruppe. Din landing page inkluderer altid Call to Action og kontaktformular. Vi optimerer din kampagne, så du får maksimalt med henvendelser for dine penge. Dine kampagner tilpasses løbende, og vi sikrer at din quality score er i top, så dine klikpriser bliver minimale og dine Google postioner kommer i top. Derved får du det maksimale ud af dit budget. Du sparer typisk mere end du betaler Orango, og så kan du bruge din egen tid på det du er bedst til i stedet.

Vælg en AdWords løsning fra Orango:

  • Dedikeret landing page for hver annoncegruppe øger din quality score og sænker dine omkostninger
  • Annoncegrupper kan udskiftes uden merpris en gang årligt. Annoncetekster kan ændres løbende
  • Løbende optimering og dokumenterede resultater i månedlige rapporter
  • Du får en fast konsulent, som sikrer din tilfredshed og hjælper med at udvikle din digitale forretning
  • Vores konverteringsoptimerede kampagner sparer dig både tid og penge
  • Halvårligt møde med digital marketing konsulent for at optimere performance og konvertering
  • Vores løsninger er målrettet til at dække behovet hos mindre og mellemstore virksomheder
  • Vort vigtigste mål er at skaffe dig flere nye kunder på nettet – Turning Web into Business!

AdWords optimeres på møde med digital marketing konsulent

Når du køber online marketing af Orango, sørger vi for at dokumentere resultaterne af dine kampager i månedlige rapporter. Som en særlig service får du ydermere besøg af en digital marketing konsulent hver 6. måned, som gennemgår effektiviteten af din kampagne, og sammen med dig beslutter budgettet for annoncering, ændringer af søgeord og annoncer eller udvidelser med nye annoncegrupper.

Har du en eksisterende kampagne, som ikke præsterer optimalt eller koster for meget i forhold til, hvor mange kundehenvendelser du får, så kontakt Orango og lad os hjælpe dig med at optimere din kampagne eller sætte en ny op. Kontakt Orango og hør hvordan vi kan hjælpe dig til at få mere ud af din AdWords kampagne.

Læs om vores søgemaskineoptimering (SEO), som er et effektivt middel til også at sikre din hjemmeside en god placering under de organiske søgeresultater.

Læs mere om SEO

Priser

Du kan få et standardtilbud sendt med det samme ved at trykke på knappen ovenfor. Vi har flere forskellige AdWords løsninger. Priserne begynder ved bare 699 kr. om måneden for en enkelt annoncegruppe med landingpage. 3 annoncegrupper med tilhørende landing pages koster 1.099 kr. om måneden. Uanset størrelsen af din AdWords løsning får du månedlig rapport med dokumentation af performance, og hver 6. måned får får du besøg af digital marketing konsulent, som gennemgår din løsning med dig. Alle priser er ekskl. moms.

Kontakt os i dag