Om Orango

Orango webbureau

Orango er et webbureau, som har lavet hjemmesider og online marketing løsninger siden 2008. Vi har omkring 500 kunder og 10 ansatte. Vi vil hverken være størst, bedst eller billigst. Men vi vil være de bedste til at sikre vores kunder konkurrencedygtige priser på webløsninger, der passer til kundens behov og gør en positiv forskel for kundens forretning. Turning Web into Business.

Orango’s kernekompetencer

Vor ekspertise som webbureau omfatter webdesign af hjemmesider og webshops, online marketing, content marketing, omnichannel marketing og social marketing. Vi udvikler din visuelle identitet på nettet og supplerer med løsninger, som skaber opmærksomhed, trafik, leads og salg. Derudover arbejder vi tæt sammen med partnere omkring integration af webshops til ERP-systemer, cloud baserede løsninger i Google eller Microsoft, CRM løsninger og marketing automation.

Orango – full service webbureau

En webløsning fra Orango er ikke bare et digitalt visitkort, men en løsning, som har fokus på at skaffe trafik, konverteringer og nye leads til vores kunder. Orango laver unikke webløsninger til alle kunder. Vores løsninger er skalerbare og baseret på nogle af markedets absolut stærkeste open source systemer. Vores kunder kan således enkelt og økonomisk tilføje udvidelser til deres løsning fra den store mængde af smarte applikationer, som er tilgængelig til både WordPress og Woocommerce. Som webbureau ser vi det som en væsentlig del af vores opgave at sikre, at vores kunder får dokumentation for effekten (ROI) af deres online marketing løsninger via månedlig opfølgning og rapportering samt halvårlige opfølgningsmøder.

Kan vi hjælpe dig?

Orango er et webbureu med fokus på at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder til at få succes på nettet. Det gør vi med enkle webløsninger, som er lette at implementere og drifte. Løsningerne er prisgunstige og fleksible og velegnede for virksomheder, som ikke har de helt store interne ressourcer til rådighed, men som gerne vil i gang med at høste de fordele, som ligger for stort set alle erhvervsdrivende i at kunne begå sig på nettet. Orango hjælper mange typer virksomheder med at få nye kunder på nettet – både butikker, grossister, håndværkere, restauranter, servicevirksomheder m.fl.

Kompetente medarbejdere

De ansatte i Orango er kompetente inden for digital marketing og opdaterede med den seneste nye viden. Vi lægger vægt på, at alle ansatte i Orango har en udviklingsplan, som sikrer, at de certificeres i de programmer og systemer, vi arbejder med fra bl.a. Google, Microsoft, Facebook, WordPress og Woocommerce. Vores salgskonsulenter hjælper kunderne til at finde de løsninger, der bedst dækker deres behov, hvorefter dedikerede digitale marketing konsulenter støtter kunden med opfølgning og support for at sikre, at kundens løsning følger med udviklingen.

Vi er her for det lange træk

Orango er et webbureau, som sætter ærlighed og redelighed i højsædet. Vi prioriterer at uddanne vores medarbejdere til samvittighedsfulde konsulenter. Vi ønsker at etablere langvarige relationer til vores kunder ved at sikre kunden konkurrencedygtige priser og kvalificerede løsninger, der giver kunden flere kunder i butikken.